- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαλεσίνα - Κορωνοϊός: Πέθανε 38χρονος πατέρας δύο παιδιών
Χωρίς υποκείμενα νοσήματα - Τους 10 έφθασαν οι νεκροί τις τελευταίες ημέρες στον οικισμό
Ένας 38χρονος, πατέρας δύο παιδιών, με κορωνοϊό από τη Μαλεσίνα πέθανε στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να έχει υποκείμενα νοσήματα.
Αυξάνονται οι νεκροί από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα, τον οικισμό στη Φθιώτιδα όπου υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού και έχει ενεργοποιηθεί σκληρό lockdown.
Όπως έγινε γνωστό, πέθανε 38χρονος πατέρας δύο παιδιών από κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareport.gr, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Συνολικά, οι νεκροί από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα έχουν φθάσει τους 10 τις τελευταίες ημέρες, την ώρα που η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας παραμένει δραματική. Όλες οι κλίνες ΜΕΘ είναι γεμάτες (12 συνολικά).
Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.535 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 1.237 στην Αττική. Τα συνολικά θύματα της πανδημίας Covid-19 το τελευταίο 24ωρο ήταν 60, την ώρα που σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους (672). Σημειώνεται ότι σε ισχύ έχουν τεθεί τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανοίξουν τα κομμωτήρια τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021.
Ασφυκτική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας - Νεκρός πατέρας δύο παιδιών
Ο 38χρονος πατέρας δύο παιδιών από τη Μαλεσίνα έδωσε μάχη για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ. Μετά τον θάνατό του οι γιατροί έβαλαν στο κρεβάτι έναν 60χρονο διασωληνωμένο από τον οικισμό Μαρτίνο.
Το δημοσίευμα στο lamiareport.gr αναφέρει ότι οι νεκροί από κορωνοϊό στη Φθιώτιδα έχουν φθάσει τους 60 και δεν αποκλείεται ο αριθμός των θυμάτων να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς υπάρχουν βαριά περιστατικά στις ΜΕΘ.
Για τον οικισμό Μαλεσίνα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.