Ελλαδα

Βριλήσσια: Ένας νεκρός σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροσβέστης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Νεκρός άνδρας στα Βριλήσσια σε σπίτι όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά
Πυροσβέστης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Νεκρός άνδρας στα Βριλήσσια σε σπίτι όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τραγωδία στα Βριλήσσια με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα σε σπίτι όπου εκδηλώθηκε φωτιά.

Εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας μέσα σε σπίτι στα Βριλήσσια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το πτώμα βρέθηκε σε μονοκατοικία, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021. Πυροσβέστες που έσπευσαν επιτόπου και ξεκίνησαν την επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντόπισαν νεκρό τον άνδρα.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Μαραθώνος στα Βριλήσσια Αττικής. Την επιχείρηση κατάσβεσης έχουν αναλάβει 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Στο σημείο έχει κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς και τον νεκρό άνδρα που βρέθηκε μέσα στη μονοκατοικία, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεκρός άνδρας στα Βριλήσσια - Το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

«Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Μαραθώνος στο δήμο Βριλησσίων Αττικής. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα» αναφέρει το μήνυμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ