Ελλαδα

Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό - Έπεσαν υλικά από νταλίκα

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό
Κόμβος της Περιφερειακής Υμηττού στην Αττική Οδό © EUROKINISSI

«Κολλημένα» είναι τα οχήματα στην Αττική Οδό λόγω κίνησης που προκλήθηκε από πτώση υλικών από φορτηγό εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Μποτιλιάρισμα επικρατεί από το πρωί της Τρίτης (16/3) στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τα Ανω Λιόσια μέχρι και τη Λεωφόρο Κηφισίας. Ο δρόμος γέμισε με υλικά που έπεσαν από φορτηγό, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Η κίνηση στην υπόλοιπη Αθήνα:

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισού από την Γέφυρα Λυμάτων στην Μεταμόρφωση έως την Ιερά οδό, και από το ύψος του Μοσχάτου προς την Παραλιακή και στην άνοδο από Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας, στην Τατοΐου από Αχαρνές προς Μεταμόρφωση και στην άνοδο της Αρδηττού/ Βασ. Κων/νου. 

Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Λ. Κηφισίας στο ύψος της Αγ.Βαρβάρας, στην κάθοδο της Κατεχάκη από Πίνδου προς Κηφισίας και στην Ελ. Βενιζέλου στο ύψος της Νέας Ερυθραίας.

Δυσκολίες στην είσοδο της Λ. Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως την Λεωφόρο Κηφισού,στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας από Μουστοξύδη έως Ιπποκράτους και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, πραγματοποιείται αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, καθ’ όλο το 24ωρο, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 41,565 και 42,806, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, από σήμερα έως τις 21.03.2021.

Επίσης σε ισχύ βρίσκονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον Ημικόμβο Μεγάρων, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,714 και 39,250 έως τις 15 Μαΐου και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω:

*Μετατόπισης των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας προς τον δεξιό κλάδο και μικρό τμήμα του αριστερού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

*Αποκλεισμού νοτίου τμήματος του αριστερού κλάδου του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

*Τοπικού αποκλεισμού της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ