Ελλαδα

Πάτρα: Καρναβαλικό κορωνοπάρτι στην περιοχή του Κάστρου

Νεαροί διασκέδαζαν για ώρες με ποτά και μουσικές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεκάδες νεαροί βρέθηκαν στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα και διασκέδαζαν για ώρες σε ένα αυτοσχέδιο, καρναβαλικό κορωνοπάρτι που στήθηκε.

Τεράστιος συνωστισμός παρατηρήθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/3) στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού Μέσου Ενημέρωσης The Best, νεαροί διασκεδάζουν ανενόχλητοι στην «κατακόκκινη» λόγω κρουσμάτων πόλη.

Οι νεαροί είχαν τύμπανα και έπαιζαν μουσική ενώ συνεχώς προσέρχονταν ακόμα περισσότερα άτομα. Έντονη ήταν η παρουσία του κόσμου και στις σκάλες της Αγίου Νικολάου αλλά ο κύριος όγκος όσων διασκέδαζαν ήταν στην περιοχή του Κάστρου. 

Καρναβαλικό κορωνοπάρτι στήθηκε στην περιοχή του Κάστρου στην Πάτρα © thebest.gr

Κορωνοϊός: 1.626 νέα κρούσματα στη χώρα χθες, Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Σε 1.626 ανήλθαν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού χθες Κυριακή, 14 Μαρτίου, με μικρότερο αριθμό τεστ σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Το τελευταίο 24ωρο κατεγράφησαν 53 θάνατοι. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 564 ασθενείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα κορωνοϊού | 14.03.2021
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.512, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 219.521 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 57 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.082 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ