Ελλαδα

Πελώνη: Χωρίς μαθητικές παρελάσεις την 25η Μαρτίου

«Θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρέλαση 25ης Μαρτίου
Παρέλαση 25ης Μαρτίου (EUROKINISSI)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης που καταγράφεται στη χώρα μας.

Η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε πως θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση, η οποία και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση.

Αναφερόμενη στην πανδημία, υποστήριξε ότι «ανεβαίνουμε την τελευταία ανηφόρα», αποδίδοντας την αύξηση των κρουσμάτων στον καιρό, τις μεταλλάξεις και τους συνωστισμούς. Τόνισε ότι «η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται και θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα».

Επανέλαβε δε την έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενσωματωθούν στο ΕΣΥ και να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια. Και πρόσθεσε: «Το σύστημα στην Αττική δέχεται μεγάλη πίεση και αυτό θα ενταθεί». 

Σε ερώτηση για το πώς θα είναι τα μέτρα το Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το Πάσχα. Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων». 

Για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και την πολιτική αντιπαράθεση, τόνισε: «Είναι σαφές ποιος υποδαυλίζει την ένταση. Γνώριζαν όλοι τα καλέσματα των ομάδων και παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε κι αυτός στην πορεία». 

Eνημέρωση πολιτικών συντακτών από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ