- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πελώνη: Χωρίς μαθητικές παρελάσεις την 25η Μαρτίου
«Θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα»
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου
Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης που καταγράφεται στη χώρα μας.
Η κ. Πελώνη ξεκαθάρισε πως θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση, η οποία και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση.
Αναφερόμενη στην πανδημία, υποστήριξε ότι «ανεβαίνουμε την τελευταία ανηφόρα», αποδίδοντας την αύξηση των κρουσμάτων στον καιρό, τις μεταλλάξεις και τους συνωστισμούς. Τόνισε ότι «η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται και θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα».
Επανέλαβε δε την έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενσωματωθούν στο ΕΣΥ και να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια. Και πρόσθεσε: «Το σύστημα στην Αττική δέχεται μεγάλη πίεση και αυτό θα ενταθεί».
Σε ερώτηση για το πώς θα είναι τα μέτρα το Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το Πάσχα. Θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των πραγμάτων».
Για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και την πολιτική αντιπαράθεση, τόνισε: «Είναι σαφές ποιος υποδαυλίζει την ένταση. Γνώριζαν όλοι τα καλέσματα των ομάδων και παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε κι αυτός στην πορεία».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.