Ελλαδα

Κουφοντίνας- Νοσοκομείο Λαμίας: Ανάνηψη με εισαγγελική παραγγελία

Δέχτηκε να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας © EUROKINISSI

Νοσοκομείο Λαμίας για Κουφοντίνα: Με εισαγγελική παρέμβαση γίνεται ανάνηψη, μετά την οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο απεργός πείνας, που πλέον παρουσιάζει σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.

Όπως διαβεβαιώνουν οι γιατροί της οικογένειας, μετά και από δική τους παρότρυνση, ο Δημήτρης Κουφοντίνας δέχτηκε να του παρασχεθούν οι απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες για την ανάταξη των νεφρών.

 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στη ΜΕΘ, σήμερα 5 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.