Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021: Πότε θα κάνουν αίτηση οι παλαιοί απόφοιτοι

Πού υποβάλλουν την αίτηση - δήλωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανελλήνιες Εξετάσεις
Πανελλήνιες Εξετάσεις © EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Ποιο το διάστημα για την υποβολή αιτήσεων - δηλώσεων από τους παλαιούς αποφοίτους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι παλαιοί απόφοιτοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2021, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση - δήλωσή τους από τις 8 έως και τις 19 Μαρτίου 2021. 

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Οι μαθητές της τελευταίας τάξης έχουν ήδη υποβάλει την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021, ενώ σύμφωνα με την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 Υ.Α. (Β΄826)  στο διάστημα 8-19 Μαρτίου θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021. Επιπλέον, στο διάστημα αυτό οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις έτους 2021, μπορούν να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.

Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ