- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter.
O Γιάννης Οικονόμου, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει κορωνοϊό. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 με ανάρτησή του στο Twitter.
Στο μήνυμά του ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κάποιο σύμπτωμα, επισημαίνοντας ότι έχει μπει σε καραντίνα.
Όπως είπε, έκανε μοριακό τεστ για κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό. «Είμαι αισιόδοξος πως θα ξεπεράσω και αυτήν την περιπέτεια» έγραψε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Οικονόμου. Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.353 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 1.159 στην Αττική.
«Υποβάλλομαι τακτικά σε μοριακό έλεγχο #Covid19 και πριν λίγο ενημερώθηκα, ότι είμαι θετικός. Βρίσκομαι ήδη σε καραντίνα και έως τώρα δεν έχω συμπτώματα. Ενημέρωσα άμεσα τις επαφές μου και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών» ανέφερε στο μήνυμά του στο Twitter.
«Πλέον εργάζομαι κανονικά από το σπίτι. Είμαι αισιόδοξος, πως θα ξεπεράσω και αυτή την περιπέτεια. #Μένουμε_Ασφαλείς» κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου στην ανάρτησή του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.