Ελλαδα

Λιγνάδης: Στο ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Τρίπολης

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με βαν των φυλακών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Λιγνάδης
Δημήτρης Λιγνάδης © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Στο ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Τρίπολης για ψυχιατρική εκτίμηση ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στο ψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Τρίπολης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Μαρτίου, ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr. Σημειώνεται ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έχει κριθεί προφυλακιστέος και έχει μεταχθεί από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με βαν των φυλακών, παρέμεινε εκεί για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι πίσω στις φυλακές.

Αίτημα κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης με 24χρονο

Κατ' αντιπαράσταση εξέταση με το πρόσωπο που έχει μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό σε ξενοδοχείο της Επιδαύρου τον Αύγουστο του 2015, αλλά και αυτοψία στον συγκεκριμένο χώρο, ζητά ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, με αίτημα που κατάθεσε σήμερα στην ανακρίτρια ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ποινικολόγου, ο Δημήτρης Λιγνάδης «αμφισβητεί την αλήθεια όλων των καταγγελιών εις βάρος του και έχει προσκομίσει ακλόνητα έγγραφα στοιχεία, αλλά και ζήτησε να εξεταστούν ιδιαίτερα αξιόπιστοι μάρτυρες, οι οποίοι εξετάστηκαν από την κα Ανακρίτρια. Τα παραπάνω αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνήθη επεξεργασία, την οποία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Εισαγγελείς και Δικαστές, «κατεδαφίζουν» στην κυριολεξία την κατηγορία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ