Ελλαδα

22 γυναίκες κατά σκηνοθέτη που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Νέες καταγγελίες κατατέθηκαν την Πέμπτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάθισμα θεάτρου
Κάθισμα θεάτρου © Unsplash / Kilyan Sockalingum

Στο ΣΕΗ η καταγγελία 22 γυναικών κατά του γνωστού σκηνοθέτη που κατήγγειλαν Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά για σεξουαλική παρενόχληση.

22 γυναίκες έχουν καταγγείλει στο ΣΕΗ τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, που κατήγγειλαν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μαχαλά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, η οποία και μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», συνολικά 22 γυναίκες υπογράφουν καταγγελία που κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. «Μάθαμε ότι την Πέμπτη κατατέθηκε καταγγελία στον ΣΕΗ για τον συγκεκριμένο κύριο όχι μόνο από τις γυναίκες που έχουν μιλήσει, αλλά συνολικά 22 κυρίες υπογράφουν αυτήν την καταγγελία. Δεν γνωρίζουμε αν έχει επικοινωνήσει με το ΣΕΗ ο δικηγόρος του συγκεκριμένου σκηνοθέτη. Είναι για την ηθική ικανοποίηση αυτών των γυναικών. Η Αγγελική Λάμπρη δηλώνει δικαιωμένη κι ας έχουν παραγραφεί αυτά τα αδικήματα». 

Η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά

Οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση στις αρχές Φεβρουαρίου μέσα από κοινή ανάρτησή τους στο Instagram. 

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

»Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ