Ελλαδα

Πασχάλης Τσαρούχας - Κατέθεσε νέες καταγγελίες για βιασμό

Τι περιλαμβάνεται στο υλικό που παρέδωσε στην Εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΠΑΣΧ. ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΠΑΣΧ. ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Συγκεκριμένες καταγγελίες, που αφορούν βιασμό, παρέδωσε μεταξύ άλλων καταγγελιών ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα

Βαρύτητα σε συγκεκριμένες καταγγελίες από αυτές που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, αναμένεται να δώσουν οι εισαγγελείς που ερευνούν περιστατικά σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου. Το υλικό που παρέδωσε στην Εισαγγελία, ο κ. Τσαρούχας κρίνεται σημαντικό καθώς πιθανολογείται ότι θα δώσει στοιχεία για την διεύρυνση της έρευνας, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ..

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ίδια πηγή, δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού. Έτσι εκτιμάται πως θα είναι αυτές που θα τεθούν πρώτες στο μικροσκόπιο, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι παραγραφεί η πράξη. Οι επίμαχες καταγγελίες σύμφωνα με πληροφορίες στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.

Ο ηθοποιός φέρεται να παρέδωσε στους εισαγγελείς διψήφιο αριθμό καταγγελιών για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Από την πρώτη εκτίμηση του υλικού φαίνεται πως οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να αφορούν στην πλειονότητα τους πράξεις πλημμελημματικού βαθμού με σημαντικό αριθμό εξ αυτών να έχουν παραγραφεί.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου, Πασχάλης Τσαρούχας, έκανε χθες μια οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook για όλους όσοι ξέρουν και δε μιλούν. «Δε μου επιτρέπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δε μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν μου επιτρεπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δεν μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο.

Δημοσιεύτηκε από Paschalis Papatsarouchas στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ