Ελλαδα

Δεληβοριάς για Κούγια: Μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με παιδεραστία

«Ξέρουμε πολύ καλά γιατί επελέγη ο κ. Κούγιας και γιατί βγαίνει στα κανάλια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς
Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Φοίβος Δεληβοριάς: Ο τραγουδοποιός για τις δηλώσεις Αλέξη Κούγια περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων» στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε σήμερα στον Αnt1 για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του συνηγόρου του σκηνοθέτη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε τους μηνυτές και μάρτυρες της υπόθεσης ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

«Ο κάθε δικηγόρος είναι αυτά που πιστεύει ο πελάτης του. Αυτά που είπε χτες ο κύριος Κούγιας είναι απόψεις του κ. Λιγνάδη. Τι μας είπε; Ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα, ένας ομοφυλόφιλος δεν μπορεί να πάει στο δικαστήριο να μαρτυρήσει. Ο κ. Λιγνάδης επιτρέπει να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Ο δικηγόρος του -ο κύριος Λιγνάδης δηλαδή- μπερδεύει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία, που είναι ένα ειδεχθές έγκλημα και με τον βιασμό που είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Υπάρχει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Ο άνθρωπος που επελέγη από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί το ελληνικό θέατρο έχει αυτές τις απόψεις. Δεν ξέρουμε τι έχει κάνει ο κ. Λιγνάδης, αλλά αυτό που έγινε χθες είναι ένα έγκλημα. Είναι ένας βιασμός της πραγματικότητας και των θυμάτων και των ανθρώπων που είναι να μιλήσουν. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί επελέγη ο κ. Κούγιας και γιατί βγαίνει στα κανάλια. Το κάνει για να φοβηθούν οι άνθρωποι που μίλησαν κι αυτοί που ήθελαν να μιλήσουν, γιατί βλέπουν την εικόνα της κοινωνίας που εκπροσωπεί ο κ. Κούγιας. Μιας κοινωνίας που φτάνει να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι επάγγελμα», είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην εκπομπή «Πρωινό». 

Ο γνωστός τραγουδοποιός προσέθεσε ότι «ένα άλλο σκανδαλώδες θέμα είναι ότι ο κ. Λιγνάδης πολιτικοποιεί ο ίδιος την υπόθεση του. Δηλαδή λέει ότι είμαι εδώ επειδή υπάρχει μια σκευωρία εναντίον της κυβέρνησης. Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο. Δεν είδα ακόμη κυβερνητικό στέλεχος να βγει να διαμαρτυρηθεί για αυτά που είπε ο κύριος Κούγιας και που πιστεύει προφανώς ο κύριος Λιγνάδης. Ήθελα πάρα πολύ να πω εκ μέρους των φίλων μου ότι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας είναι μαζί με τους ανθρώπους που θέλουν να μιλήσουν με μεγάλο σεβασμό. Είμαστε το πλευρό των θυμάτων, των ανθρώπων που κακοποιούνται εδώ και χρόνια. Μέχρι να τελειώσει αυτή η δίκη, εγώ θα δηλώνω επαγγελματικά ομοφυλόφιλος για να συμπαρασταθώ στα θύματα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι από χτες. Άνοιξε ο ΚΑΔ, κολλούνται και ένσημα από ό,τι μαθαίνω, θα βοηθήσουμε να βολέψουμε πολλά παιδιά στο επάγγελμα», είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Φοίβος Δεληβοριάς – Το Πρωινό – 24/02/2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ