Ελλαδα

Γιάννης Λιγνάδης: Τα ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογενειακή μου ζωή

«Να μην με παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο», ζητά ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Λιγνάδης
Δημήτρης Λιγνάδης © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Ζητώ από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή», αναφέρει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις κατηγορίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης, κάνει έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό», παρουσιάστηκε η δήλωση που έκανε ο Γιάννης Λιγνάδης:

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου, με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

Κούγιας: Νομικές παραβάσεις, παραλείψεις και προκατάληψη

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε κατά της Δικαιοσύνης για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης, κάνοντας λόγο για νομικές παραβάσεις, παραλείψεις και προκατάληψη.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, «αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη δεν συμβαίνουν ακόμα και στις πλέον αντισυνταγματικές χώρες της Άπω Ανατολής και της Αφρικής». Παράλληλα, σημείωσε: «Το να συλλάβεις με ένταλμα συλλήψεως Έλληνα πολίτη χωρίς να συμφωνήσει ανακριτής και εισαγγελέας, έχει κάποιες προϋποθέσεις. Το να δικαστεί ένας άνθρωπος και να καταδικαστεί είναι αποτέλεσμα τριών διαδικασιών. Αυτό που συμβαίνει στον κ. Λιγνάδη είναι πρωτοφανές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ