Ελλαδα

Παπούλια προς ΣΕΗ: Να διορθωθεί το ατόπημα με Μαρκουλάκη

«Αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Εβελίνα Παπούλια
Η Εβελίνα Παπούλια © EUROKINISSI

Η Εβελίνα Παπούλια συμπαραστέκεται στον Μαρκουλάκη και καλεί το ΣΕΗ «να διορθώσει το ατόπημα του» απέναντι στον ηθοποιό.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στάθηκε και η Εβελίνα Παπούλια, καλώντας τον ΣΕΗ να διορθώσει το ατόπημά του προς τον ηθοποιό.

Ο ίδιος ο κ. Μαρκουλάκης έστειλε ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας στο Σωματείο, κάτι που βρήκε συμπαράσταση από την κα Παπούλια, όπως και από τον Μάριο Αθανασίου.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ’ ιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Εβελίνα Παπούλια.

«Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο», δηλώνει η ηθοποιός και καταλήγει tagάροντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Σμαράγδα Καρύδη: «Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ