Ελλαδα

Παπαρίζου: Βίασαν 13χρονη κολλητή μου, η ζωή της άλλαξε

«Δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλενα Παπαρίζου: Βίασαν την κολλητή μου στα 13 της και από τότε άλλαξε η ζωή της.

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για τη ζωή στη Σουηδία, το τραγούδι, τον σύζυγό της αλλά και το θέμα των ημερών με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά μοιράστηκε την ιστορία μιας συμμαθήτριάς της που σε ηλικία 13 χρόνων έπεσε θύμα βιασμού και από τότε, όπως είπε, άλλαξε η ζωή της. 

«Τα παιδικά μου χρόνια στη Σουηδία ήταν γλυκά, με κάποιες δυσκολίες. Ίσως οι δυσκολίες των γονιών μου να ήταν πριν από τη μέρα που γεννήθηκα. Με τον μπαμπά μου μοιάζαμε σαν χαρακτήρες. Ήταν δουλευταράς. Στα 13 μου δεν με άφησαν να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στα 17 μου με το Νίκο Παναγιωτίδη και τους Αντίκ, ένιωθαν πιο ασφαλείς. Όλη μου τη ζωή ήθελα να τραγουδάω, να κάνω παραστάσεις. Ήθελα βέβαια να γίνω και παιδοψυχολόγος αλλά ίσως και να είχα ένα εστιατόριο. Μεγάλωσα σε εστιατόριο. Μου αρέσει να μαγειρεύω».

Ο βιασμός της κολλητής της στο σχολείο

Αναφερόμενη στο θέμα που κυριαρχεί στην ελληνική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, η Έλενα αποκάλυψε πως σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας, δεν έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης. «Πάνω στη δουλειά μπορεί να είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα».

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί», δήλωσε η Έλενα.

Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε την ιστορία μιας συμμαθήτριας της που σε ηλικία 13 χρόνων έπεσε θύμα βιασμού: «Όταν πήγαινα στην 6η Δημοτικού, τη συμμαθήτριά μου, 13 χρονών -γιατί ήταν μεγαλύτερη- τη βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ».

Η γνωριμία με το σύζυγό της και η σχέση τους

«Μας γνώρισαν ο παιδικός τους φίλος και η κολλητή μου φίλη. Ο Αντρέας χωρισμένος και εγώ ελεύθερη, βγήκαμε μαζί. Είμαι λίγο κτητική μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα αν ντύνομαι σέξι. Εδώ φιληθήκαμε με τον Σάκη Ρουβά στο στόμα και είπε “α τι ωραία”. Ο Αντρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Στην πρώτη καραντίνα, δεν πέρασα πολύ καλά.

»Έπεσα πάρα πολύ και ήθελα συνέχεια να κοιμάμαι. Εκείνη την περίοδο έφτιαξα 4 παζλ. Του Αντρέα δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κρατάμε και οι δυο τον εγωισμό μας, εγώ πιο πολύ από εκείνον. Είμαστε όμως καλά» είπε η Έλενα για τη σχέση της με τον σύζυγό της αλλά και την πρώτη καραντίνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ