Ελλαδα

Αναστασοπούλου: Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Λιγνάδη

«Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Πηνελόπη Αναστασοπούλου © Instagram

Πηνελόπη Αναστοσοπούλου: Γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια τα όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Λιγνάδη - Γιατί βρίσκεται στη διαμαρτυρία των καλλιτεχνών έξω από ΥΠΠΟ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την υπουργό, Λίνα Μενδώνη. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι γνώριζε τις φριχτές πράξεις που φέρεται ότι έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης εδώ και πάνω από 20 χρόνια, ενώ εξήγησε και γιατί βρίσκεται στη συγκέντρωση.

«Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης.

»Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν κέραια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Χρανιώτη στη συγκέντρωση των καλλιτεχνών έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Χρανιώτη στη συγκέντρωση των καλλιτεχνών έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ