Ελλαδα

Μάρτυρας κατέθεσε στην εισαγγελία για τον γνωστό σκηνοθέτη

Συνεχίζεται η έρευνα για τις σοβαρές καταγγελίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέατρο
Θέατρο © Pixabay

Μια «σημαντική κατάθεση» έδωσε στην εισαγγελία γυναίκα μάρτυρας στην υπόθεση με τις καταγγελίες για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό του θεάτρου.

Στα χέρια των εισαγγελικών αρχών που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου, βρίσκεται μια σημαντική κατάθεση από γυναίκα - μάρτυρα.

Το πρόσωπο αυτό δεν ανήκει στον κύκλο των θυμάτων και φέρεται να γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του κατατέθηκε σήμερα μία ακόμη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού. Η μάρτυρας κατέθεσε στην εισαγγελία για πρόσωπα και περιστατικά που γνώριζε γύρω από την υπόθεση του σκηνοθέτη - ηθοποιού, ο οποίος ερευνάται μετά τη πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού, το οποίο τελέστηκε το 2010.

Την μήνυση κατέθεσε σήμερα διά του δικηγόρου του ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος τονίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη σε ηλικία 14 ετών. Δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης τον προσέγγισε στην πλατεία του Μεταξουργείου, με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς τον στον κύκλο των γνωριμιών του. Το θύμα φέρεται να υποστηρίζει ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες και πως ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ