- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε 17χρονος στην Αθήνα
Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας
Ο 17χρονος Hojat Ashori εξαφανίστηκε στην Αθήνα, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να δημοσιεύει ανακοίνωση με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ανηλίκου.
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 17χρονου από την Αθήνα. Τα ίχνη του χάθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου 2021.
Ανακοίνωση για την εξαφάνιση του ανηλίκου εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», επισημαίνοντας: «Στις 16/02/2021, στις 12.50, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας, ο Hojat Ashori 17,5 ετών, αφγανικής καταγωγής.
«"Το Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε σήμερα, 17/2/2021, για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Ο Hojat Ashori έχει ύψος 1,85 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα φούτερ και αθλητικά παπούτσια» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με "Το Χαμόγελο του Παιδιού", όλο το 24ωρο, στην "Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000" καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας» καταλήγει το κείμενο για την εξαφάνιση 17χρονου στην Αθήνα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.