Ελλαδα

«Μήδεια»: Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία

Περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα για πάνω από 10 ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αθήνα στα λευκά
Η Αθήνα στα λευκά © EUROKINISSI

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μήδεια» σε αρκετές περιοχές στην Αττική και κυρίως στο βορειοανατολικό τμήμα.

Αρκετές περιοχές στην Αττική και κυρίως στο βορειοανατολικό τμήμα έχει προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία «Μήδεια».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, «υπάρχουν προβλήματα σε όλο το βορειοανατολικό κομμάτι της Αττικής και συγκεκριμένα, σε περιοχές όπως την Εκάλη, το Ψυχικό, τη Νέα Ιωνία, το Γαλάτσι, τη Βάρη και το Μαρούσι».

«Είναι τεράστια τα προβλήματα λόγω της πτώσης των δέντρων. Οι συνάδελφοι επιχειρούν όλη τη νύχτα» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι κάποιες περιοχές έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση για περισσότερες από δέκα ώρες. 

«Δίνουμε όλοι μάχη να κρατήσουμε το δίκτυο» είπε, ζητώντας την υπομονή των πολιτών. 

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι «σε συνέχεια των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στο Δίκτυο η σφοδρή κακοκαιρία Μήδεια, τις τελευταίες ώρες, έχουν προκληθεί και συνεχίζουν να προκαλούνται αρκετές ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων σε γραμμές Μέσης Τάσης σε αρκετές περιοχές της Αττικής».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται, αυτή την ώρα προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται στις περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Νέας Ιωνίας, Ψυχικού, Αμαρουσίου και Βάρης.

«Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της σφοδρής κακοκαιρίας σε πλήρη ετοιμότητα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών» αναφέρει.

Ακόμα, όπως σημειώνεται, «το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει τις προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών στην Εύβοια, για την επανηλεκτροδότηση χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ