Ελλαδα

«Μήδεια» - Αττική: Προβλήματα στα ΜΜΜ. Ποια ακινητοποιούνται

Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται σε Μετρό, Τραμ, Προαστιακό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιούν αυτή την ώρα ΗΣΑΠ και ΟΑΣΑ - Σφοδρή η χιονόπτωση σε όλη την Αθήνα

Προβλήματα στη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει προκαλέσει η πολύ ισχυρή χιονόπτωση στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια». Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο της γραμμής 1 του Μετρό.

Επίσης, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο του προαστιακού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Τα δρομολόγια του Μετρό γίνονται έως τον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας και από εκεί οι επιβάτες με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται σε συρμούς του Προαστιακού.

Λίγο πριν τις 7 το πρωί ανακοινώθηκε στους επιβάτες ότι ο Ηλεκτρικός παύει τη λειτουργία του, αφού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια ούτε προς την Κηφισιά, ούτε προς τον Πειραιά.

Τέλος, δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια του Τραμ στο τμήμα από τη στάση "Λεωφ. Βουλιαγμένης", έως το Σύνταγμα.

Έντονα προβλήματα υπάρχουν και στις αστικές συγκοινωνίες με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται δρομολόγια τόσο τα λεωφορεία όσο και τρόλεϊ. Σύμφωνα με πηγές από τον ΟΑΣΑ εκτελούνται μόνο κάποια δρομολόγια λεωφορείων στα νότια προάστια.

Τα λεωφορεία βγήκαν το πρωί από τα αμαξοστάσια για να πραγματοποιήσουν δρομολόγια στις κεντρικούς δρόμους, αλλά, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας, δόθηκε εντολή να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ