Ελλαδα

Εμβολιασμός: Με Γιώργο Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού το νέο σποτ

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού
Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού @Prime Minister GR/Twitter

Η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, στο οποίο εμφανίζονται η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Το νέο βίντεο δίνεται στη δημοσιότητα, την ώρα που τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Μαρούσι, το οποίο ανοίγει στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία».

Υπενθυμίζεται ότι οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 500.000, την ώρα που η κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της για τη δημιουργία «Covid-free» ελληνικών νησιών το καλοκαίρι, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση του Τουρισμού εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, το κινηματογραφικό ζευγάρι που αγαπήσαμε στην ταινία του Γιώργου Τζαβέλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», βρίσκονται ξανά μαζί -αυτήν τη φορά στο νέο σποτ της κυβέρνησης για το εμβόλιο κατά της Covid-19.

Σε συνδυασμό με τη μουσική οι εικόνες θυμίζουν σκηνή από ταινία του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές στην εμβληματική ταινία των δύο πρωταγωνιστών. Ειδικότερα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου -την ώρα που ετοιμάζεται να βγει από το σπίτι- λέει: «Παίρνω το καπελάκι μου, ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου, πού είναι η μασκούλα μου;».

Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα κατά του κορωνοϊού
Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου στο νέο σποτ της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα κατά του κορωνοϊού @PrimeministerGR/Twitter

Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου συναντιούνται στον δρόμο και τηρούν αποστάσεις και κανόνες προστασίας κατά του κορωνοϊού («Όχι αγκαλιές! Την επόμενη φορά», λέει η αγαπημένη ηθοποιός), ενώ στη συνέχεια κατευθύνονται στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με αφορμή το βίντεο με τη Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter, το οποίο συνοδεύει το βίντεο με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ