Ελλαδα

Γιώργος Κωνσταντίνου: Έκανα και τα 2 εμβόλια, αισθάνομαι μια χαρά

«Βλέπω από ορισμένους μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κωνσταντίνου: O αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της εθνικής εκστρατείας για τον εμβολιασμό, μίλησε για την εμπειρία του
Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ | ΦΩΤΟ: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Γιώργος Κωνσταντίνου: O αγαπημένος ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της εθνικής εκστρατείας για τον εμβολιασμό, μίλησε για την εμπειρία του

«Δρόμος ελπίδας» είναι το εμβόλιο κατά της Covid-19 σύμφωνα με τον αγαπημένο ηθοποιό του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιώργο Κωνσταντίνου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό μαζί με την Μάρω Κοντού, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο σποτ: «Κατ’ αρχήν, πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και αισθάνομαι μια χαρά. Πέραν αυτού, για μένα ήταν ένας δρόμος ελπίδας, γιατί, μετά την απόγνωση που δημιουργήθηκε σε πολλούς με την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι μια ελπίδα και η μόνη διέξοδος που παρουσιάζεται μέχρι τώρα. Πιστεύω, δηλαδή, άνθρωποι όπως εγώ, που έχω κάνει όλα τα εμβόλια στη ζωή μου, και πνευμονιόκοκκου και γρίπης, πως ο εμβολιασμός βοήθησε το ανθρώπινο γένος».

«Βλέπω από ορισμένους ότι υπάρχει μια διστακτικότητα και δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό τους. Ο καθένας έχει την άποψή του. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνει αυτό το εμβόλιο, για να μπορέσει η κοινωνία να επανέλθει στην κανονικότητα της, γιατί αλλιώς θα χάσουμε και τον δρόμο. Με τη Μάρω έχουμε συχνά επαφή, μιλάμε και έχουμε σχέση φιλική. Εχουμε γίνει οικογένεια (γέλια)», κατέληξε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ