Ελλαδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει μέσω δικηγόρου του τις καταγγελίες

Υποστηρίζει ότι είναι «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης προχώρησε σε διάψευση των όσων καταλογίζονται στο πρόσωπό του μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, διαψεύδει εκ νέου μέσω του δικηγόρου του τις καταγγελίες στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται το όνομά του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», όπως τόνισε ο δικηγόρος του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραιτήθηκε από καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με επιστολή που απέστειλε στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Στη συνέχεια γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά και να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην νέα του τοποθέτηση ο δικηγόρος του προσθέτει ότι ορισμένοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία. «Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του» ανέφερε ο δικηγόρος του σε δηλώσεις στο Star, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε. Γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού» πρόσθεσε ο δικηγόρος του. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του διέψευσε και τα όσα λέγονται για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από τον πατέρα ανήλικου.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε» κατέληξε ο δικηγόρος του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις