Ελλαδα

Λιβάνιος για ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο θράσος να μιλάτε για την ΕΡΤ

«Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την είχε καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θοδωρής Λιβάνιος
Ο Θοδωρής Λιβάνιος © EUROKINISSI

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εξηγήσεις που ζήτησε όσον αφορά στην κρατική τηλεόραση, έδωσε ο Θοδωρής Λιβάνιος.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την κριτική της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της κρατικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κύριος Λιβάνιος: «Χρειάζεται πράγματι μεγάλο θράσος να μιλάνε για την ΕΡΤ οι πρωταγωνιστές των διαγωνισμών με τα βοσκοτόπια. Οι άνθρωποι της ΕΡΤ του Καψώχα και της Ακριβοπούλου».

Συνεχίζοντας, ο κύριος Λιβάνιος συμπλήρωσε πως: «Η δημόσια τηλεόραση από απαξιωμένο όργανο προπαγάνδας, που την είχε καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα με αξιοπιστία, πολυφωνία και σεβασμό στη δεοντολογία κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Αυτοί είναι ο κριτής, γι' αυτό και τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ έχουν διπλασιαστεί σε λίγους μήνες».

Καταλήγοντας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωσε πως «το καλύτερο λοιπόν που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να σιωπά, ώστε να ξεχαστούν τα έργα και οι ημέρες του στη δημόσια τηλεόραση».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ