Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 05.02

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Καποδιστρίου από τη Λεωφόρο Ηρακλείου έως τη Λεωφόρο Κηφισίας λόγω εργασιών, στη Λ .Κύμης και τη Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Καποδιστρίου, στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας από Σίδερα Χαλανδρίου έως Πανόρμου, στη Λ.Αμφιθέας από το ρέμα της Πικροδάφνης έως τη Λ. Συγγρού, στην έξοδο της Λ. Αθηνών από τον Σκαραμαγκά έως τα Διυλιστήρια, και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Μοσχάτο έως το Δέλτα Φαλήρου.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λεωφόρο Λαυρίου από το ύψος του Αγίου Σάββα στα Γλυκά Νερά έως την στροφή Λεονταρίου, στην κάθοδο της Μεσογείων από την Πλ. Αγίας Παρασκευής έως την Φειδιππίδου, στην Ιπποκράτους και στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Αρδηττού,  

Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ΣΕΦ έως την Πλατεία Ιπποδαμείας, στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τις Τρεις Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ