Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε κατάστημα (βίντεο)

Στην περιοχή Παναγία Φανερωμένη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα στην περιοχή Παναγία Φανερωμένη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2021 στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στην περιοχή Παναγία Φανερωμένη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ισόγειο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη τυλίχθηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να προκαλεί εκτεταμμένες ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε νεκρός ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας 70 ετών περίπου, ο οποίος δεν έφερε εγκαύματα. Δημοσίευμα στο seleo.gr αναφέρει ότι ο χώρος στο εγκαταλελειμμένο κατάστημα ήταν γεμάτος σκουπίδια και παλιά αντικείμενα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιπολικό της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Στις φλόγες ισόγειο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη - Το tweet της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον νεκρό άνδρα

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα» αναφέρει το μήνυμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις