Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 01.02

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως την Ιφιγενείας στη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Πέτρου Ράλλη, στην Λ.Φυλής και την Λ.Δημοκρατίας προς την Πλατεία Αγίων Αναργύρων.   

Μποτιλιάρισμα και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το ύψος του Μοσχάτου έως το Δέλτα Φαλήρου και στο ρεύμα προς Πειραιά ανά τμήματα από την Λ. Αλίμου έως το Τροκαντερό, λόγω εργασιών. 

Δύσκολη η Λ. Αμφιθέας από την Παραλιακή έως την Λ. Συγγρού ανά τμήματα, η Εθνικής Αντιστάσεως από τον σταθμό του Μετρό Άγιος Δημήτριος έως την Αρδηττού ανά τμήματα και η ανηφόρα της Κατεχάκη στην Ηλιούπολη.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας από τα Σίδερα Χαλανδρίου έως την Πανόρμου και στην κάθοδο της Λ. Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο έως την Φειδιππίδου.

Καθυστερήσεις στην έξοδο της Λ. Αθηνών από τον Σκαραμαγκά έως τα Διυλιστήρια, στη Βασιλίσσης Σοφίας προς το Χίλτον, στη Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στην Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ