Ελλαδα

Δήμητρα Παπαδήμα: Καταγγελία για σκηνοθέτη και βουλευτή

«Πήρε έργο μου, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Παπαδήμα
Δήμητρα Παπαδήμα © YouTube

Η Δήμητρα Παπαδήμα καταγγέλλει βουλευτή και σκηνοθέτη ότι πήρε έργο της, ανέβασε 56 παραστάσεις και έγινε καπνός χωρίς να δώσει ούτε ευρώ.

Η Δήμητρα Παπαδήμα ανέφερε ότι «ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σκηνοθέτης και παραγωγός, ο οποίος δηλώνει άφραγκος» ανέβασε έργο της χωρίς ποτέ να αποδώσει τα όσα προβλέπονται από τα έσοδα της κάθε παράστασης.

Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δήμητρα Παπαδήμα κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας εξαφανίστηκε, την ώρα που το έργο που η ίδια και η οικογένειά της του έδωσαν «καλή τη πίστει», έχει κάνει «56 πιάτσες».

«Από τότε τον ψάχνουμε. Δεν πήραμε δραχμή. Εγώ τον ονόμασα αστερίσκο της αριστεράς. Απευθυνθήκαμε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Έγραψα και στον Τσίπρα και δεν πήρα απάντηση. Και ξεκαθαρίζω πως δεν είμαι ΝΔ» τόνισε η Δήμητα Παπαδήμα για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σκηνοθέτη και παραγωγό.

Και πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη: «Ζήτησα τη συμπαράσταση του πρωταγωνιστή, του τριπλοθεσίτη πρωταγωνιστή που κάνει μέχρι και διαφημίσεις πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ αλλά θα παίξει και στο Εθνικό, και όχι απλά με έβρισε… Τι να σας πω».

(... από 19.10 και μετά)

Δήμητρα Παπαδήμα: Έχω βιώσει την παρενόχληση, με κυνηγάνε οι εφιάλτες ακόμα | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ