Ελλαδα

Φωτεινή Τσακίρη: Έχω νιώσει εργασιακό εκφοβισμό

Όνομα που δεν έχει ακουστεί στις έως τώρα καταγγελίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτεινή Τσακίρη
Φωτεινή Τσακίρη © YouTube

«Έχω νιώσει εργασιακό εκφοβισμό», αποκάλυψε η ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη.

Η ηθοποιός, Φωτεινή Τσακίρη, σχολίασε τις καταγγελίες για ηθοποιούς και σκηνοθέτες, αναφέροντας πως είχε βιώσει και η ίδια εκφοβιστικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς της. «Δεν μου αρέσει καθόλου που ακούγονται όλα αυτά για το χώρο μας, αυτή η διαπόμπευση που γίνεται δεν μου αρέσει. Κάποια πράγματα ήταν γνωστά, ήταν κοινό μυστικό. Αισθάνομαι ότι πλέον περνάμε σε μια άλλη εποχή που οι σχέσεις οφείλουν να είναι διαφορετικές, και οι εργασιακές σχέσεις και οι ανθρώπινες σχέσεις. Με περισσότερο σεβασμό και λιγότερο φόβο», είπε αρχικά η Φωτεινή Τσακίρη.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Τσακίρη αποκάλυψε πως και η ίδια έχει «πέσει» θύμα εργασιακού εκφοβισμού από έναν άντρα χωρίς ωστόσο να τον ονομάζει: «Ναι, έχω φοβηθεί στη δουλειά μου, όχι για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά έχω νιώσει τον εργασιακό εκφοβισμό. Μου συνέβη με έναν άντρα. Εγώ δυστυχώς επέλεξα τη σιωπή. Αυτό δεν γινόταν μόνο σε εμένα, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και όχι μόνο σε εμένα».

Ερωτώμενη πώς αντέδρασε, σημείωσε πως σιώπησε, ενώ προσέθεσε πως μπορεί «να ήταν κακιά στιγμή». Η δημοσιογράφος της εκπομπής που παραχώρησε τη συνέντευξη η Φωτεινή  Τσακίρη, ξεκαθάρισε πως αναφερόταν σε όνομα που δεν έχει ακουστεί στις έως τώρα καταγγελίες.

Φωτεινή Τσακίρη: Ο εργασιακός εκφοβισμός από γνωστό πρωταγωνιστή

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ