Ελλαδα

Ξέρει και κανέναν η Χρυσούλα Διαβάτη;

Για την δημοφιλή Ελληνίδα ηθοποιό όλοι είναι «άγνωστοι»

Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το «κόλπο» της Χρυσούλας Διαβάτη για να τους απαξιώνει όλους - ακόμα και αυτές/ αυτούς που καταγγέλουν κακοποίηση.

«Δεν ξέρω την Ζέτα Δούκα», «Δεν ξέρω την Κατερίνα Γερονικολού», ποιος είναι ο Λάκης Γαβάλας, ο Σάκης Ρουβάς κ.ο.κ. Αυτό το «Δεν τον/ την ξέρω» έχει κολλήσει στο στόμα της Χρυσούλας Διαβάτη και θα νόμιζε κάποιος ότι ζει σε ένα ιδιότυπο Κωσταλέξι. 

Είναι «ωραίο» το «κόλπο» απαξιώσης που χρησιμοποιεί η δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός αλλά το κάνει με τέτοια συχνότητα που παύει να είναι αστείο ή αλήθεια -αν μάλιστα το πλαίσιο ήταν το κουτσομπολιό άντε κάτι πάει και έρχεται. Όμως τώρα πέφτουν οι καταγγελίες βροχή. Δεν πρόκειται για μια θέση σε ένα θίασο. Πρόκειται για καταγγελίες κακοποίησης.

Εδώ δείτε πόσες φορές «δεν ξέρει» κάποια ή κάποιον.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Μπιμπίλα που μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Θυμώνω πάρα πολύ με κάποιους που απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους γιατί όταν ένα κακό σπυρί σπάει το πύων βγαίνει. Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα, τη γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι. Δεν μπορεί να την απαξιώνει. Είναι όλοι μέλη του σωματείου και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει νομική οδός…».

Προφανώς τα «δεν ξέρω» της δεν περνούν απαρατήρητα. Και οι απαντήσεις είναι αυτές: