- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όλυμπος: Αγνοούνται δύο ορειβάτες - Παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα
Τις αρχές ειδοποίησε ο τρίτος της παρέας - Οι πρώτες πληροφορίες
Όλυμπος: Συναγερμός στην ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο ορειβατών - Φίλος τους υποστηρίζει ότι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα.
Συναγερμός έχει σημάνει στον Όλυμπο για τον εντοπισμό και τη διάσωση δύο ορειβατών, οι οποίοι φέρεται να παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στην περιοχή Ξερολάκι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τρίτος της παρέας ενημέρωσε μέσω ασυρμάτου, για το περιστατικό, τη συχνότητα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, μέλη της οποίας κινητοποιήθηκαν άμεσα. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο ορειβάτης που ενημέρωσε τις αρχές είναι καλά στην υγεία του, αλλά σε κατάσταση σοκ.
Σε δηλώσεις του στο grtimes.gr, ο διευθυντής επιχειρήσεων της ΕΟΔ, Αλέξανδρος Λιάμος, σημείωσε ότι «άμεσα σπεύδουν στο σημείο τόσο η 2η όσο και η 8η ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, καθώς επίσης και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, την ίδια ώρα που ο τρίτος ορειβάτης δίνει πληροφορίες για την θέση του ενώ παράλληλα αναζητεί τους δύο που παρασύρθηκαν από την χιονοστιβάδα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.