Ελλαδα

Βιασμός 11χρονης - Προπονητής: Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της

Επιμένει ότι υπήρχε συναίνεση ο 38χρονος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αμετανόητος ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας: «Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της».

Ερωτευμένος ακόμη και σήμερα με την νεαρή αθλήτρια που κατηγορείται ότι βίασε, στην ηλικία των 11 ετών, φέρεται να δηλώνει ο κατηγορούμενος προπονητήςΣύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της 16ης ανακρίτριας θα επαναλάβει τα όσα έχει δηλώσει δημόσια και θα αρνηθεί τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης και της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους έγινε ένα έτος αργότερα από το χρονικό διάστημα που υποστηρίζει η νεαρή γυναίκα και δηλώνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της ακόμη και σήμερα. Πάντως, ο ισχυρισμός του δεν αλλάζει κάτι ως προς την ποινική του μεταχείριση αφού δεν υπάρχει νομική διαφορά εάν το θύμα είναι 12 ή 13 ετών.

Αυτήν την ώρα καταθέτουν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του 38χρονου.

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του 38χρονου κατηγορούμενου

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση»

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε», είπε η αθλήτρια στην τετράωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο, που οδήγησε τις δικαστικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου και την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν στη Σάμο και να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις