Ελλαδα

Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό (εικόνα)

Η φωτογραφία που ανέβασε από τη στιγμή που εμβολιάζεται κατά της Covid-19

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νατάσα Παζαΐτη
Νατάσα Παζαΐτη © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑΣ

Η Νατάσα Παζαΐτη εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, λαμβάνοντας την πρώτη δόση από το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.

Η Νατάσα Παζαΐτη εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έλαβε την πρώτη δόση από το εμβόλιο της Pfizer.

Γενική χειρούργους και ειδική χειρούργος μαστού, η Νατάσα Παζαΐτη εμβολιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Metropolitan General.

Το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει να υλοποιεί βήμα - βήμα το επιχειρησιακό σχέδιο για την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού κατά του κορωνοϊού. Μετά τους εμβολιασμούς των υγειονομικών και των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών, σειρά παίρνουν τα άτομα, ηλίκιας 80 - 84 ετών, που μπορούν να κλείνουν το ραντεβού του για το εμβόλιο μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου για τη διανομή εμβολίων στα ελληνικά νησιά, το οποίο προβλέπει 4 φάσεις, όπως παρουσίασε με πίνακες και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στη live ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας ο ταξίαρχος Αρίστος Περρής, υπεύθυνος για την ανεφοδιαστική αλυσίδα.

Νατάσα Παζαΐτη: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό - Το post στο Instagram

Η Νατάσα Παζαΐτη ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram από τον εμβολιασμό της για τον κορωνοϊό.

«Εμβολιασμός για Covid-19 ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Metropolitan General. Θωρακίζουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, σταματάμε την μετάδοση του ιού» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία από τη στιγμή που λαμβάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ