Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Χιόνισε στη Σάμο (εικόνες)
Λευκό τοπίο αντίκρισαν οι κάτοικοι σε ορεινούς οικισμούς
Χιόνια στη Σάμο έφερε η κακοκαιρία «Λέανδρος», με χιονοπτώσεις να ντύνουν στα λευκά ορεινούς οικισμού του νησιού.
Η κακοκαιρία «Λέανδρος» έφερε χιόνια στη Σάμο. Ορεινά χωριά ντύθηκαν στα λευκά. Η πυκνή χιονόπτωση είχε ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δουν «άσπρη» ημέρα.
Χιόνι κάλυψε στέγες και αυλές σπιτιών, πεζοδρόμια, πλατείες και δρόμους, όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI.
Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου προειδοποίησε για τον κίνδυνο παγετού, καθώς ο υδράργυρος έδειξε 0 βαθμούς Κελσίου.
Σπαθαραίοι, Πλάτανος και Κοντέικα ήταν ορισμένα από τα χωριά που ντύθηκαν στα λευκά μετά τις χιονοπτώσεις που έφερε στη Σάμο η κακοκαιρία «Λέανδρος». Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις στο νησί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.