Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πρεμιέρα με ουρές για το λιανεμπόριο (εικόνες)

Γέμισαν τα καταστήματα από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη να άνοιξαν τις πόρτες τους και άρχισαν να υποδέχονται κατά δεκάδες τους καταναλωτές.

Έναρξη για το λιανεμπόριο σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, με τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη να ανοίγουν τις πόρτες τους και να υποδέχονται κατά δεκάδες τους καταναλωτές.

Όπως αναδεικνύει το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης βγήκαν στους δρόμους και επισκέφθηκαν τα μαγαζιά για να κάνουν τα ψώνια τους. 

Φυσικά, οι καταναλωτές έχουν συγκεντρωθεί κατά πλειονότητα στα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν στις ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από πολυκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν.

Καταστήματα Θεσσαλονίκη © GR-TIMES

Αξίζει να σημειωθεί πως η λειτουργία του συνόλου των εμπορικών καταστημάτων θα γίνεται πλέον κανονικά με μόνο περιορισμό την συνάθροιση εντός του καταστήματος ή του mall κατά αναλογία 1 πελάτης ανά 25 τ.μ., υπολογίζοντας τους κύριους χώρους και όχι αποθήκες κοκ. Ένας περιορισμός μάλιστα που ισχύει πλέον και για τα σούπερ μάρκετ. Σημειώνεται πως ο αριθμός των παρευρισκόμενων υπαλλήλων των καταστημάτων δεν υπόκειται σε περιορισμό.

Μάλιστα, οι καταναλωτές θα έχουν χρονικό περιθώριο δύο ωρών για τα ψώνια τους απ’ τη στιγμή που θα στείλουν με SMS στο 13033 τον κωδικό 2 λαμβάνοντας την έγκριση ή θα συντάξουν το έντυπο μετακίνησης.

Καταστήματα Θεσσαλονίκη © GR-TIMES

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ