Ελλαδα

Κρήτη: Επίθεση από αρνητή της μάσκας σε δημοτικό αστυνομικό

Τον χτύπησε στο πρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάσκα για τον κορωνοϊό πεταμένη στο έδαφος
Μάσκα για τον κορωνοϊό πεταμένη στο έδαφος © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αρνητής της μάσκας χτύπησε στο πρόσωπο δημοτικό αστυνομικό στο Ηράκλειο Κρήτης κατά τη διάρκεια ελέγχου για τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς δημοτικός αστυνομικός δέχτηκε επίθεση από αρνητή της μάσκας.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2021 έξω από το δημαρχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο δημοτικός αστυνομικός σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Αρχικά, δέχτηκε λεκτική επίθεση. Ωστόσο, στη συνέχεια ο άνδρας τον γρονθοκόπησε, σύμφωνα με δημοσίευμα στο cretapost.gr.

Ο δράστης εξέφρασε διάφορες απόψεις για θεωρίες συνωμοσίας, τον κορωνοϊό και την πανδημία της Covid-19. Ο δημοτικός αστυνομικός δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον αρνητή της μάσκας.

Ο δημοτικός αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αρνητής της μάσκας γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό στο Ηράκλειο Κρήτης - Τι αναφέρει η Δημοτική Αστυνομία για το επεισόδιο

«Ο δημοτικός αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και φέρει κάποιους μώλωπες από την επίθεση» επεσήμανε ο πολιτικός προϊστάμενος στη Δημοτική Αστυνομία, Μαρίνος Παττακός.

Και γνωστοποίησε ότι είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής σε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Καθ' όλη τη διάρκεια του 10μηνου των ελέγχων έχουν καταγραφεί αρκετοί πολίτες που είχαν άρνηση στον έλεγχο, ωστόσο είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που περικλείει και επίθεση. Ο συγκεκριμένος πολίτης, είναι γνώριμος των Αρχών, έχει ήδη συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. κι έχει κινηθεί η διαδικασία ποινικής δίωξης» πρόσθεσε ο Μαρίνος Παττακός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ