Ελλαδα

Λέσβος: Τυφέκιο G3 του Ελληνικού Στρατού βρέθηκε μέσα σε σακούλα

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στα ερωτήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τυφέκιο G3
Τυφέκιο G3 © EUROKINNISSI

Μυστήριο στη Λέσβο με τυφέκιο G3 του Ελληνικού Στρατού που βρέθηκε μέσα σε σακούλα στην περιοχή Χαραμίδα.

Μυστήριο επικρατεί με τυφέκιο G3, του Ελληνικού Στρατού το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα στην περιοχή Χαραμίδα της Λέσβου, καθώς ο σειριακός του αριθμός δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα του νησιού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, ένα σύγχρονο πολεμικό όπλο του Ελληνικού Στρατού τύπου G3 βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη σε μια σακούλα στη Χαραμίδα από μια γυναίκα που περπατούσε στη περιοχή. Κλήθηκε η Αστυνομία στην οποία και παραδόθηκε. Αυτή με τη σειρά της μια και πρόκειται για πολεμικό όπλο που κατέχεται από το Ελληνικό Στρατό το παρέδωσε στην αρμόδια υπηρεσία του Στρατού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο αυτό το οποίο ήταν πρόσφατα τοποθετημένο εκεί όπου βρέθηκε, από τον σειριακό αριθμό του δεν ανήκει σε στρατιωτική μονάδα της Μυτιλήνης άρα «μπήκε» στο νησί από άλλη περιοχή.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπαθούν να απαντήσουν στο ποιος και στο γιατί έφερε στη Λέσβο ένα τέτοιο πολεμικό όπλο το οποίο μάλιστα προέρχεται προφανώς από στρατιωτική υπηρεσία της Ελλάδας; Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ερώτημα του γιατί το όπλο εγκαταλείφτηκε  στη Χαραμίδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ