- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλειστοί δρόμοι λόγω έντονης βροχόπτωσης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης -Υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός.
Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Δρόμοι έχουν κλείσει στους δήμους Λαγκαδά, Δέλτα και Βόλβης. Συναγερμός σήμανε εχθές το βράδυ στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού, σύμφωνα με το Thestival.
Ο μεγάλος όγκος νερού που προήλθε από τις βροχές των προηγούμενων ημερών είχε σαν αποτέλεσμα να ανέβει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στον Γαλλικό ποταμό και να υπερχειλίσει.
Δόθηκε εντολή να κλείσει η επαρχιακή οδός που συνδέει την οδό Πόντου με τη Σίνδο προκειμένου να μην προκληθούν ατυχήματα και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.
Σημειώνεται ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι το πρωί της Τετάρτης οπότε θα εξεταστεί εκ νέου η κατάσταση με το πρώτο φως της ημέρας. Στο δήμο Βόλβης έχει διακοπεί η κυκλοφορία από Βρασνά προς τον Σταυρό, ενώ στον δήμο Λαγκαδά στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Λαγκαδά.
Τέλος στη Σίνδο κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Πενταλόφου – Σίνδου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.