Ελλαδα

Σούνιο: Εντοπίστηκε νεκρός ο 67χρονος αγνοούμενος οδηγός σχολικού

Παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου λόγω της προχωρημένης σήψης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός στο Σούνιο βρέθηκε 67χρονος οδηγός σχολικού - Τι εκτιμούν οι αρχές για τον θάνατό του - Τι τους προβληματίζει.

Νεκρός ανήμερα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε ο 67χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου, Παναγιώτης Βόσσος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 15 Νοεμβρίου από τα Βριλήσσια, όπου έμενε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, από την εξέταση DNA προέκυψε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Αγριλέζας Σουνίου, ανήκει στον 67χρονο. Το πτώμα του άνδρα εντόπισε περιπατητής σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου Αθηνών που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου λόγω της προχωρημένης σήψης. Ο θάνατος πάντως συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνισή του. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εκτιμάται ότι θα ρίξουν περισσότερο φως στην αιτία θανάτου.

Την υπόθεση ερευνούσε το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, αλλά στη συνέχεια την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Το γεγονός ότι το πτώμα του εντοπίστηκε τόσο μακριά από τον τόπο κατοικίας του, κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό οικονομικό κίνητρο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ