Ελλαδα

Επιθέσεις ανηλίκων κατά της Δημήτρη στη Λέσβο - Οι καταγγελίες

Κάτοικος του νησιού που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα δεν σταματά να δέχεται επιθέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρη, κάτοικος στη Σκάλα Συκαμνιάς στη Λέσβο, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα
Δημήτρη, κάτοικος στη Σκάλα Συκαμνιάς στη Λέσβο, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα @Dimitri/Facebook

Η Δημήτρη, κάτοικος στον οικισμό Σκάλα Συκαμνιάς της Λέσβου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, δεν σταματά να δέχεται επιθέσεις από ανηλίκους.

Στο στόχαστρο ανηλίκων, οι οποίοι δρουν ως συμμορία στη Λέσβο, βρίσκεται κάτοικος στη Σκάλα Συκαμνιάς της Λέσβου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα.

Για «απίστευτη βαρβαρότητα» κάνει λόγο το τοπικό ΜΜΕ «στο Νησί», παρουσιάζοντας την ιστορία και τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Όπως επισημαίνεται, ορισμένοι από τους ανήλικους είναι ηλικίας 12-13 ετών. Η Δημήτρη ντύνεται με γυναικεία ρούχα και κυκλοφορεί στον οικισμό. Οι ανήλικοι που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, δεν διστάζουν να εισβάλουν στο σπίτι του, και στη συνέχεια «επιδίδονται σε απρέπειες, τις οποίες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα». Το υλικό «φορτώνεται» στη συνέχεια στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο.

dimitri-lesvos.jpg

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων οι νεαροί επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι της Δημήτρη από το παράθυρο.  Για το θέμα έχει ενημερωθεί η Αστυνομία στη Λέσβο, με την τοπική κοινωνία να καλεί τις αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για να δοθεί ένα τέλος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ