- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λινού: Ο καθένας που εμβολιάζεται σώζει ζωές
«Περιορίζει τη διασπορά του ιού, δίνει το παράδειγμα»
Την υποχρέωση όλων των πολιτών της χώρας να εμβολιαστούν τόνισε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού, μίλησε για την έναρξη των εμβολιασμών στην Ελλάδα και την υποχρέωση των πολιτών να εμβολιαστούν.
Συγκεκριμένα, η κα Λινού τόνισε τη σημασία του εμβολίου στη μάχη κατά της πανδημίας και κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν.
«Ο κάθε άνθρωπος που εμβολιάζεται ουσιαστικά σώζει ζωές. Περιορίζει τη διασπορά του ιού, δίνει το παράδειγμα» επισήμανε.
Παράλληλα, σχολίασε ότι είναι «πρόβλημα» οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους θα εξελιχθεί η διαδικασία του εμβολιασμού, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχίζουμε να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19.
Ενώ επισήμανε, ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη νίκη στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.
«Για να κερδίσουμε τον πόλεμο πρέπει να εμβολιαστεί το 70%. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει γρήγορη παραγωγή εμβολίων, ότι θα εγκριθούν και άλλα εμβόλια» σημείωσε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.