- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έφυγε από τη ζωή μία 34χρονη στον Βόλο που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ για εννέα ημέρες.
Στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή μία 34χρονη, η οποία που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Η άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε αργά χθες τη νύχτα της Κυριακής.
Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 77 και 83 χρόνων.
Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου έχουν πεθάνει 96 άτομα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.