Ελλαδα

Πώς ένα Δώρο γίνεται Αγάπη;

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε λίγη από τη μαγεία των ημερών σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ab-basilopoulos-doro-agapis.jpg

Το «Δώρο Αγάπης» το βρίσκεις για πέμπτη συνεχή χρονιά σε 175 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, αλλά και στο ΑΒ Εshop.

Τους βλέπεις στους άδειους – αυτό το διάστημα - δρόμους της γειτονιάς σου, να περπατάνε αργά, πολλές φορές με το κεφάλι σκυμμένο. Ή δεν τους βλέπεις, αλλά γνωρίζεις ότι είναι εκεί, χωρίς θέρμανση, χωρίς τα βασικά… Μπορεί να γνωρίζεις μια οικογένεια στη διπλανή πολυκατοικία που ξέρεις πόση ανάγκη έχει για μία ακόμα σακούλα γεμάτη τρόφιμα ή ένα πακέτο με έτοιμο, μαγειρεμένο, φαγητό. Και τους σκέφτεσαι πάντα, τους φροντίζεις, ακόμα περισσότερο αυτές τις ημέρες, ειδικά αυτά τα τόσο ιδιαίτερα Χριστούγεννα.

Μπορείς να τους χαρίσεις και πάλι χαρά & αγάπη. Μπορείς να τους «ζεστάνεις» τις γιορτινές ημέρες με μια πράξη φροντίδας. Με ένα πραγματικό, απτό, «Δώρο Αγάπης», που τόσο έχουν ανάγκη. Ένα δώρο, που περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και κοστίζει μόλις 3,75 ευρώ, αλλά σίγουρα για εκείνους έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.

ab_dwro_agapis_basic_2020.jpg

Το «Δώρο Αγάπης» το βρίσκεις για πέμπτη συνεχή χρονιά σε 175 επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, αλλά και στο ΑΒ Εshop. Είναι ένα «μαγικό» μπλε κουτί, που προορίζεται για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μπορείς να το δωρίσεις απευθείας ο ίδιος σε όποιον επιθυμείς ή να το τοποθετήσεις στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων που θα βρεις εντός του καταστήματος ΑΒ. Οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσουν να φτάσει σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Μάλιστα, για κάθε «Δώρο Αγάπης» που προμηθεύεσαι, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

koyti_agaphs_1920x1080.jpg

Το «Δώρο Αγάπης» περιέχει: AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr, ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr, AΒ Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 gr, AΒ Αλεύρι όλων των χρήσεων 1kg, AΒ Πέννες 500gr, ΑΒ Μαρμελάδα extra φράουλα 500 gr.

kids2.jpg

Το πιο «μαγικό» χριστουγεννιάτικο δώρο, λοιπόν, είναι το «Δώρο Αγάπης»! Και προσφέροντάς το, μπορείς να χαρίσεις χαμόγελο και ελπίδα στον συνάνθρωπό σου. Μπορείς να μοιραστείς τη μαγεία των Χριστουγέννων με όσους τη χρειάζονται περισσότερο.

Μάθε περισσότερα εδώ για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη.

Μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων προσφέροντας ένα Δώρο Αγάπης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ