- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξενοδοχεία αξιοποίησαν διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά και διαφήμιζαν ρεβεγιόν
Να κλείσει οποιοδήποτε παράθυρο για επικίνδυνα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία εν μέσω πανδημίας σκοπεύει η κυβέρνηση, μετά και το σάλο που προκλήθηκε από τη διαφήμιση γνωστού ξενοδοχείου για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μπουφέ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, προανήγγειλε απόφαση προκειμένου να σταματήσει αυτή η δραστηριότητα μιλώντας στο Open.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας την Τρίτη στον ΣΚΑΪ κάλεσε τους καταναλωτές να καταγγέλλουν τέτοιες περιπτώσεις στην τηλεφωνική γραμμή 1520 προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.
Τα ξενοδοχεία αξιοποίησαν διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά.
Η απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.
Θα επιτρέπεται μόνον στους διαμένοντες η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.