Ξενοδοχεία αξιοποίησαν διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά και διαφήμιζαν ρεβεγιόν
Να κλείσει οποιοδήποτε παράθυρο για επικίνδυνα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία εν μέσω πανδημίας σκοπεύει η κυβέρνηση, μετά και το σάλο που προκλήθηκε από τη διαφήμιση γνωστού ξενοδοχείου για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μπουφέ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, προανήγγειλε απόφαση προκειμένου να σταματήσει αυτή η δραστηριότητα μιλώντας στο Open.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας την Τρίτη στον ΣΚΑΪ κάλεσε τους καταναλωτές να καταγγέλλουν τέτοιες περιπτώσεις στην τηλεφωνική γραμμή 1520 προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.
Τα ξενοδοχεία αξιοποίησαν διάταξη η οποία έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας των εστιατορίων τους αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά.
Η απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.
Θα επιτρέπεται μόνον στους διαμένοντες η υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.