Ελλαδα

Φυτεία κάνναβης στην Αρτέμιδα (video)

Πλήρως οργανωμένο εργαστήριο με 245 δενδρύλλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντοπίστηκε πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στην Αρτέμιδα – χειροπέδες σε 28χρονο, αναζητούνται οι συνεργοί
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ | ΦΩΤΟ: EUROKINISSI / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εντοπίστηκε πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στην Αρτέμιδα – χειροπέδες σε 28χρονο, αναζητούνται οι συνεργοί

Βρέθηκε στην Αρτέμιδα Αττικής ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός καλλιεργητής – διακινητής.

Εντοπισμός εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρτέμιδα

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αρτέμιδα κατασχέθηκαν 245 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης. Την επιχείρηση έφεραν σε πέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υπηρεσίας, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου, διασταύρωση στοιχείων και εξακρίβωση χώρων, ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή – διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, και στην διακίνηση στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (13.10.2020) στην Αρτέμιδα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 28χρονος αλλοδαπός μέσα σε διώροφο σπίτι να καλλιεργεί 245 δενδρύλλια κάνναβης.

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο 2 συνεργοί του. Ο 28χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ