Για κακοκαιρία εξπρές, 24 ωρών, που αύριο Παρασκευή θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος
Άστατος θα είναι ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (03.12.20202). Σύμφωνα με όσα είπε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή “Live News” στο MEGA, η κακοκαιρία εξπρές θα αρχίσει από τη δυτική Ελλάδα.
«Ήδη έχουμε βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, φαινόμενα τα οποία κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν και στις περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, και στο Αιγαίο. Θα είναι μια κακοκαιρία εξπρές 24 ωρών, που αύριο θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μπόρες», είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.
Και συνέχισε: «Θα έχουμε νοτιάδες 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο νωρίς το πρωί αύριο. Χρειάζεται προσοχή γιατί στο Ιόνιο θα είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι περιοχές που θα δεχτούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης αύριο είναι το Ιόνιο, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος και τα Δωδεκάνησα. Θα βρέξει και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά τα φαινόμενα δε θα είναι το ίδιο έντονα. Βροχές αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής από τις 10 περίπου το βράδυ σήμερα, και τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν αύριο και θα έχουμε ίσως και τοπικές καταιγίδες. Το Σάββατο βελτιώνεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυνική απάντηση σε όσους τον προέτρεψαν να «κατεβάσει» το βίντεο
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.