Ελλαδα

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Χρήστος Τσιόλιας, ιδρυτής της Oxford Company

«Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας» αναφέρει η σύζυγός του σε μήνυμά της στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Τσιόλιας, ο συνιδρυτής της «Oxford Company» πέθανε από κορωνοϊό
Χρήστος Τσιόλιας, ο συνιδρυτής της «Oxford Company» πέθανε από κορωνοϊό

Ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της Oxford Company, πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού - Το συγκινητικό «αντίο» της συζύγου του στο Facebook.

Από επιπλοκές του κορωνοϊού πέθανε ο Χρήστος Τσιόλιας, συνιδρυτής της Oxford Company.

Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ήταν αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και επιχειρηματικό κόσμο.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της "Oxford Company" έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας της Covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Συγκλονιστικό είναι το τελευταίο «αντίο» της συζύγου του. Η Έφη Παπαγιώτα ανέβασε στα social media μία κοινή φωτογραφία τους, η οποία συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Με αυτήν τη φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις ημέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… τη σκέψη μας…. τη ζωή μας».

xristos-tsiolias-koronoios-pethane.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ