- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίδομα 800 ευρώ: Σήμερα λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ»
Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από το δεύτερο lockdown, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ως σήμερα για το επίδομα έως 800 ευρώ.
Μέχρι και σήμερα έχουν προθεσμία οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από το δεύτερο εθνικό lockdown, το οποίο είναι σε ισχύ, για να υποβάλουν τις διαδικτυακές αιτήσεις τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», για το επίδομα ύψους ως 800 ευρώ.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι των οποίων η σύμβαση τέθηκε σε αναστολή, έως σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2020 μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να λάβουν την ειδική αποζημίωση που τους αναλογεί.
Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2020, όμως, μπορούν οι εργοδότες πληττόμενων επιχειρήσεων να υποβάλουν τις δηλώσεις εργαζόμενων, των οποίων η σύμβαση τέθηκε σε αναστολή.
Η πληρωμή
Τα χρήματα της αποζημίωσης ειδικού σκοπού κυμαίνονται από 587 έως 800 ευρώ, ανάλογα με τις ημέρες που οι εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε αναστολή και η πληρωμή αναμένεται να έχει γίνει έως τις 21 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, η καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ πραγματοποιείται σε δύο φάσεις.
Οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων θα πληρωθούν μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ στόχος είναι να έχουν αρχίσει να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους πριν από τις 21 Δεκεμβρίου.
Από την άλλη, οι πληρωμές των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με κρατική εντολή λόγω των περιοριστικών μέτρων, έχουν αρχίσει από τις 28 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.