Ελλαδα

Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας

Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νότης Σφακιανάκης: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στον τραγουδιστή - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ευελπίδων. Μετά την δίωξη σε βάρος του, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για την εκδίκαση άλλης υπόθεσης. 

Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος. 

Κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων ο κ. Σφακιανάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και αρκέστηκε στην εξής φράση: «Θέλω να σας πω κάτι, ότι δεν θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα». 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη την Κυριακή στην περιοχή του Ελληνικού, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημά του για να προχωρήσουν σε έλεγχο τήρησης των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, στο αυτοκίνητό του βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών, ένα taser, καθώς και ένα όπλο μέσα στην τσάντα του.  

Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σήμερα στο Mega σημείωσε ότι ο τραγουδιστής έχει χρόνια νόμιμη άδεια οπλοφορίας, απλά είχε λήξει χωρίς να το γνωρίζει, ενώ σχετικά με τα ναρκωτικά επισήμανε ότι δεν ήταν δικά του. «Δεν το γνώριζε ότι είχε λήξει η άδεια. Ψάχνοντας το αυτοκίνητο βρήκαν και μια μικροποσότητα ναρκωτικών για την οποία ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν είναι δική του και δεν γνώριζε πώς βρέθηκε εκεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ